Nakne damer forteller vitser


Nakne damer forteller vitser - ikke helt hva du hadde sett for deg dette her? Bambi er da vitterlig naken her selv om han er en gutt :)
Nakne damer forteller vitser – ikke helt hva du hadde sett for deg dette her? Bambi er da vitterlig naken her selv om han er en gutt. Tror jammen han er toppløs også

På nittitallet var teletorg det virkelig hotte innen dette med å tjene raske penger på alle slags merkelige tjenester. Det var alt fra værmelding, spåkoner og spåmenn til rene nyttetjenester av ulike slag. Noe av det merkeligste jeg har hørt om, er tjenesten “nakne damer forteller vitser” som ble markedsført i den heller lugubre avisa Søndag Søndag.

Tjenesten var selvsagt en automatisert tjeneste, hvor man ringte til et 820-nummer, og der satte frøken naken dame igang med å lese opp helt ordinære vitser – av typen norsken, svensken og dansken.

Jeg vet tilfeldigvis at denne tjensten hadde en formidabel trafikk, og det var ikke få som ville høre på at disse nakne damene fortalte sine vitser.

Det store spørsmålet er jo selvsagt: hvordan visste de som ringte hvorvidt disse påståtte damene faktisk var nakne eller toppløse eller noe annet? Det spilte tydeligvis ingen rolle. Det viktigste var at de som ringte innbilte seg at dette var tilfelle. Moralen er at vi ser det vi vil se. Ser vi for oss at dama i telefonen er splitt naken eller toppløs, så er hun da virkelig det. I hodet vårt altså.

Noe av det sprøeste innen spekulativ, kreativ og luguber markedsføring jeg har hørt om.

Morsomme søkebegrep som nesten kan regnes for å være vitser i seg selv

Det å sjekke statistikken for trafikken til denne siden er nesten en vits i seg selv. Hvem i herrens navn bruker søkebegrepet nakne bloggere? Tydeligvis er det noen der ute som synes dette er et relevant søkebegrep. Til opplysning: Alle er nakne under klærne.

Har du noe lignende på lager?

Bruk kommentarfeltet under til å fortelle din sprøe historie av typen “nakne damer forteller vitser”.

Sist oppdatert 11. oktober 2014 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.