Netthandelen vokser kraftig

benefitNettbutikkene i Norge omsatte for 13,5 milliarder kroner i Norge i 2012. Denne handelen øker dobbelt så mye som butikkhandelen, viser nye tall i følge en artikkel i Dagens Næringsliv.

Dette betyr selvfølgelig at konkurransen mellom de ulike aktørene innen netthandel øker, og du må være enda flinkere enn før i forhold til å gjøre alt riktig når du velger plattform og hvordan du markedsfører butikken og alle andre detaljer må stemme om du skal lykkes.

Tror du den økte omsetningen gjør det lettere å starte nettbutikk, eller tror du at mer omsetning er konsentrert på færre aktører?

Jeg tror personlig at det er en kombinasjon av begge.  Jeg tror større aktører bruker mer på markedsføring, og mange små dukker opp som deler på resten av markedet.

Nettbutikker som Komplett gjør det veldig bra, men jeg tror også det er god plass for mindre og mer spesialiserte butikker på nettet. Det viktigste for en ny aktør, er å gjøre hjemmeleksa skikkelig før man setter igang.

Kjør black debath! (Dårlig forsøk på humor. Jeg mente selvfølgelig kjør debatt).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.