Nofollow fri sone

Markus la ut en post på bloggen sin som ga meg en kjapp påminnelse om å legge inn et lite innstikk i WP som gjør at alle som kommenerer får “dofollow” på forfatter-linkene sine når de kommenterer. For deg som ikke driver med lenkebygging og slikt så kan dette kanskje virke som en bagatell – men for de av oss som driver med lenkebygging og søkemotoroptimalisering så er dette alt annet enn ubetydelige detaljer.

Jeg vil faktisk påstå at dette er noe av det viktigste du kan gjøre om du vil:

  1. Oppnå at folk kommenterer postene dine.
  2. Hjelpe de å bygge lenker til sidene sine som er avgjørende for hvilke plasseringer de har i søkemotorene

Jeg vil derfor herved gi utfordringen videre: La din nettside bli en nofollow-fri sone i dag!

Hva er din mening? Kommer du til å gjøre bloggen din/nettsiden din nofollow-fri?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.