Ny e-handelsstatistikk fra Danmark

I en artikkel jeg fant hos thenordics.com så er det kvinner i Danmark som handler mest på nettet i Danmark. Mr. Iversen trekker spesielt frem at mye av handelen foregår blant folk i storbyene, og da spesielt København.

Det er også interessant å merke seg at danskene er lite interessert i å handle fra norske, finske og svenske nettbutikker. Dette skal være fordi de er redde for å bli svindlet.

I rapporten fra E-handelsfonden heter det:

“Tallene viser, at respondenterne fortrinsvis e-handler, fordi det er nemt, tilgængeligt og tidsbesparende. Kun 12 % angiver billigere varer som en fordel. Tallene fra 1. kvartal 2008 viste samme tendens.” Sitat fra rapporten

Det er også interessant å merke seg at 84% av respondentene handlet med kredittkort.

Dette viser med all tydelighet hvor viktig det er å satse lokalt i hvert av de nordiske markedene – og se på de som separate markeder. Det viser også viktigheten av å operere med lokale språk på de respektive nettstedene på norsk, svensk, dansk og finsk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.