Og plutselig er du pensjonist! Penalet neste! Kjøp pensjonsforsikring fra KLP Pensjon!

Hører en reklame på Radio Metro som KLP Pensjon har betalt de penger for. De kan fortelle oss at livet går fort, og plutselig så er du pensjonist.

Jo, takk. Det var da endelig godt å bli påmint om at det straks er på tide å pakke seg ned i penalet.

Så, hvorfor skal man egentlig bry seg med forsikring da? Det er jo i følge de snart slutt allikevel.

Har KLP Pensjon tenkt over at de driver og reklamerer for hvor snart vi alle skal dø? Med mindre man driver begravelsesbyrå må vel det sies å være dårlige nyheter?

Det der minner meg om hvor mye reklame som firmaer bruker penger på ikke er videre gjennomtenkt syns jeg. Men, det er jo bare meg da. Jeg er jo tross alt passert førti, er passelig feit og er vel i grunn straks ferdig. En staut representant for de tre gyldne Fene.

Og grinete. Ikke minst grinete.

Men, på den annen side så må de jo gjøre noe for å pushe varene og tjenestene på oss. Og de kan vel ikke alle gjøre som Coca-Cola som jo kan fortelle oss gjennom sine sublime reklamer at så lenge du bare drikker sukkervannet deres så vil du være rik, lykkelig og ha masse venner. Ja, og jentene vil elske deg!

Her i Egypt hvor jeg bor prøver Coca-Cola forresten å bli kjent for å være selskapet som hjelper fattige folk. Er ikke det herlig da? Kjøp sukkervannet vårt! Vi hjelper deg til å ødelegge helsa di.

Knall det!

Argumentet fra reklamebransjen er jo at omsetningen skal opp. Så, da må det sterkere kluter til enn å bare sette opp et skilt med: Her får du kjøpt pensjonsforsikring. Du er jo pensjonist snart og greier. Det blei vel litt stusselig det KLP?

Så, da er det knall å fortelle oss alle at livet snart er over. Rett etter at vi har vært lykkelige pensjonister i noen år.

I følge KLP Pensjon altså.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.