Hei. Jeg heter Bjørn Are Solstad

Du kan sende meg en epost om du vil kontakte meg. Jeg heter altså Bjørn Are Solstad om det skulle være noen tvil om det. Jeg er født i 1969, og er til daglig leder i Devenia.

Jeg skriver om ting jeg liker, ting som bør sies og annet som måtte ligge meg på hjertet. Alt skrevet her er mine private meninger.

Alle innlegg er ikke like gjennomtenkte – siden dette nettopp er et forum for å lufte meninger og tanker. Les ansvarsfraskrivelsen så skjønner du hva jeg mener. Til daglig blogger jeg om alt mulig. Jeg prøver å få skrevet om ett eller annet tema en gang i blant på en av de mange bloggene jeg skriver.

Vanlige spørsmål (eller ikke så vanlige, men ting jeg har blitt spurt)

Nå skal det sies, at det er ikke mange som tør å spørre om disse tingene. Man skal jo ikke såre må vite. For min del er det helt greit. Det er bare å spørre.

Er du en terrorist, Bjørn Are?

Ja, det kan du jo fort tenke om du har fått med deg at jeg bor i Egypt. Men, dessverre må jeg skuffe deg. Er ikke en terrorist. Er ikke engang spesielt opptatt av religion for den del. Ikke er jeg spesielt god på å være voldelig heller.

Er du en hacker Bjørn Are?

Nei. Riktignok vet jeg en del om datasikkerhet, men derfra til å faktisk være i stand til å bryte meg inn på dataen din, ja der er det mange mil mellom. Når man har dilla og dalla med data i 30 år, lærer man jo ett og annet. Men, det er ikke noe mer enn det. God generell datakunnskap kan jeg vel påberope meg.

Så jeg synes ikke det er noe grunnlag for å kunne kalle meg en hacker.

Er du god på SEO Bjørn Are?

Det kommer an på hva du mener med god. Jeg har i mange år drevet med SEO, men føler vel ikke jeg kan og vet alt fremdeles. SEO er et vanskelig fagfelt siden det endrer seg så fort og ofte. Jeg føler jeg har brukbar kontroll på faget fremdeles – selv etter å ha jobbet med dette i 14 år.

Er du en kryptospesialist Bjørn Are?

Hei. Jeg heter Bjørn Are Solstad 1

Tja. Om du bytter ut spesialist med entusiast så skal jeg vel kunne si meg enig. Jeg er absolutt interessert i kryptovaluta, og har tradet aktivt Bitcoin mot masse altcoins siden 2013 omtrent. Jeg trader mest på Binance med botter.

Kan du mye om hund og hundepsykologi Bjørn Are?

Skal absolutt ikke påstå jeg er noen dog-whisperer. Når det er sagt, så er jeg over gjennomsnittlig opptatt av hunder og deres atferd. Og da spesielt mine egne hunder. Det er viktig for meg at de er glade og fornøyde og lever et godt og harmonisk liv.

Hvordan er det å bo i Egypt Bjørn Are?

Har nå bodd i Egypt i mange år. Tilsammen blir det omtrent 10 år nå. Jeg stortrives her. Det er rimelig å bo her. Sola skinner nesten alltid. Jeg kommer nok ikke til å flytte tilbake til Norge noen gang tror jeg.

Liker du diktatorer Bjørn Are?

Generelt nei. Men liker godt Al-Sisi som er president her i Egypt. Han blir jo konstant fremstilt som en diktator i Vesten legger jeg merke til.

Om en sterk og tøff leder som jobber hardt for at landet han leder skal gjøre det bra er en diktator, ja da liker jeg absolutt diktatorer.

Sist oppdatert 7. august 2023 av Bjørn Are Solstad