Om Bjørn Are Solstad

bjorn are solstad profil 225x300 Om Bjørn Are SolstadJeg heter Bjørn Are Solstad. Jeg er 47 år gammel og er Chief Executive Officer i det britiske selskapet Devenia Ltd. som jeg driver sammen med med min partner Eman. Devenia driver hovedsakelig med rådgivning og bistand innen feltet markedsføring på nett. Denne bloggen er i så måte en del av denne markedsføringen, men den fungerer også som et luftested for meninger og tanker.

Min spesialitet er markedsføring på nett, og jeg bruker mye tid på forskning og testing av metoder innen dette feltet.

Min karriere på internett startet på midten av nittitallet da jeg var den tredje kommersielle brukeren av internett i Trondheim. Jeg har siden levd på nettet mer eller mindre og elsker å utforske mulighetene nettet gir i forhold til markedsføring.

Jeg har ingen formell, endt utdannelse annet enn grunnskole, og er derfor 100% selvlært, på godt og vondt.

Jeg skriver om ting jeg liker, ting som bør sies og annet som måtte ligge meg på hjertet. Alt skrevet her er mine private meninger.

Alle innlegg er ikke like gjennomtenkte – siden dette nettopp er et forum for å lufte meninger og tanker. Les ansvarsfraskrivelsen så skjønner du hva jeg mener.

Til daglig blogger jeg om alt mulig. Jeg prøver å få skrevet om ett eller annet tema en gang i blant på en av de mange bloggene jeg skriver. Noen ganger blir det to innlegg.

I tillegg til å blogge, tilbyr jeg også bistand for deg som ønsker mer trafikk til din hjemmeside gjennom søkemotoroptimalisering og andre trafikkdrivende tiltak.

Du kan fylle ut skjemaet på kontaksiden om du vil kontakte meg.

    Finn ut mer om meg på:
  • facebook Om Bjørn Are Solstad
  • googleplus Om Bjørn Are Solstad
  • linkedin Om Bjørn Are Solstad
  • pinterest Om Bjørn Are Solstad
  • twitter Om Bjørn Are Solstad