Overskrift generator

I lengre tid har jeg hatt i tankene å lage en overskrift generator på norsk. Men, tiden har ikke tillatt dette så langt. Jeg har puslet litt med dette prosjektet på domenet overskrifter.com, men tiden strekker ikke til enda. Prosjektet er endelig på lufta!

Oppdatering! Joda. Jeg fikk da til dette her, men på en annen måte enn hva jeg opprinnelig tenkte. AI var løsningen. Så nå har jeg en AI jeg kaller Ada kjørende på overskrifter dått com som er blitt riktig så kreativ i svarene hennes. Jeg har lagt ut noen av svarene i bloggposter så du kan sjekke hva hun er kapabel til å generere. Du kan for eksempel få hjelp til å selge din skyvedørsgarderobe uten dører om du vil. Trenger du en ny garderobe (med dører?) i stedet, finner du dette her eller her.

Sjekk ut overskrift generatoren Ada. Jeg lagde også en engelsk utgave på free headline ideas.

Jeg vet ikke om dette prosjektet blir noe av enda, så du får bare følge med. Jeg vet hvordan jeg ønsker at et slikt verktøy skal fungere, men har så langt ikke funnet en god teknisk løsning.

Du finner en engelskspråklig her i mellomtiden.

Har du et forslag til hvordan dette kan løses?

I håp om at noen der ute har et forslag til løsning, kan jeg jo kjapt beskrive hvordan jeg vil dette skal fungere.

Teknisk plattform: WordPress med Elementor og Toolset i Linux.

Jeg ønsker løsningen skal fungere på følgende måte:

Når noen kommer inn på siden, gjør de et søk i søkefeltet på toppen av siden. La oss si de ønsker forslag til overskrifter for et bilfirma som selger Volvo sine personbiler. Så de skriver inn Volvo XC90 i søkefeltet.

Det som nå skal skje, er at systemet sjekker om dette søket er gjort før. Dersom det har det, vises artikkelen som snakker om ulike overskrifter rundt det å selge en Volvo XC90. Dersom det ikke finnes fra før, skal innstikket Page Generator Pro kalles gjennom koblingen til Airtable som de har og en post lages umiddelbart. Denne posten dukker så opp i søkeresultatet og brukeren kan klikke seg inn på den nylagde artikkelen med dusinvis av forslag til overskrifter. Alle forslagene til overskrifter skal finnes i malen som Page Generator Pro bruker.

Lyst til å hjelpe til?

Kommentarer ønskes fra mulige bidragsytere til dette prosjektet. Det finnes ikke noe budsjett, så dette må gjøres på frivillig basis (dvs. helt frivillig trenger det ikke være. jeg har tenkt å kjøre med Google Ads på siden, så der kan vi gjøre en delingsavtale på reklameinntektene).

Sist oppdatert 3. juni 2023 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.