Paintball – fantastisk morro!

kee-paintball-guerrilla-fun-in-rehab-cityDa er jeg tilbake fra Paintball krig her i klubben i Rehab City. Er utrolig overrasket over hvor morro og slitsomt dette var. Sammen med naboene og et par av vennene til Josef, naboens yngste sønn spilte vi to runder med capture the flag. Fytti grisen så morsomt det var!

Jeg fikk fyra av 150 baller, og ble skutt en gang i armen, og en gang i ansiktet. God beskyttelse må til i det spillet her ja, og heldigvis ble ingen skadet. Jeg heiv meg ned litt for fort en gang for å komme i dekning, og det resulterte i blødende kne. Men – pytt, pytt. Det var det verdt!

Hva synes du om å spille paintball – eller painball som noen kaller det. Liker du sporten?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening om paintball, eller painball som det jo kalles av enkelte. Husk å del denne posten til venner og kjente.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.