Perfekt fjerning av bakgrunn i bilder på 30 sekunder

Apropos automatisering som jeg har skrevet om mange ganger før, her et et utrolig kjekt lite verktøy du kan bruke for å fjerne bakgrunnen i et bilde med perfekt resultat – på 30 sekunder.

Clipping Magic – kunstig intelligens på sitt beste

Verktøyet heter Clipping Magic. Jeg er mektig imponert over hvor godt resultat jeg får med dette verktøyet uten å gjøre annet enn laste opp bildet til tjenesten. Det var det hele. Etter et halvt minutts tid har du et perfekt beskåret bilde uten bakgrunn. Om det trengs, er det også enkle verktøy for å ytterligere fjerne detaljer, eller beholde ting i bildet om du heller vil det.

Clipping Magic lar deg laste ned enten det ferdig beskårne bildet uten bakgrunn, eller du kan laste ned en alfa maske du kan bruke i Photoshop eller Affinity Photo.

Ta i bruk Clipping Magic her.

Mer om Clipping Magic

Opplært på millioner og millioner av bilder fra den virkelige verden i stedet for kunstige laboratoriedata, håndterer AI Clipping Magic Auto-Clip bakgrunnsfjerner mye mer enn noen få utvalgte kategorier. Og læringen stoppet ikke. Ettersom AI-bakgrunnsredigereren blir utsatt for flere og flere bilder, fortsetter dens evne til å lære om dine bilder. Resultatet blir bare bedre og bedre.

Verdens eneste bakgrunnsfjerner som perfekt kombinerer helautomatisk AI med smarte verktøy for å redde, fjerne hår og en skalpell for presise kutt.

Dette gir deg full kreativ kontroll. Flott for touch-up hvis du er ute etter noe annerledes. Og det beste er at den lar deg raskt oppnå 100 % bildesuksess.

Er e-handels bildet ditt skjevt eller falmet? Har den en grå bakgrunn i stedet for hvit? Endre bakgrunnsfargen og gi bildet liv, og rett og beskjær det for å få det perfekte resultatet.

Klipp automatisk ut store kataloger fra produktbilder. Juster standardinnstillingene for enkel fargekorrigering og jevn beskjæring av hvert bilde.

Resultatet er jevne, profesjonelle opptak i hver montasje. Clipping Magic kan automatisk skille hår fra en ren og tydelig bakgrunn. Skygger og noe støy fungerer vanligvis hvis fargene som er involvert er tilstrekkelig forskjellige.

Gå utover klippebaner, alfamasker og tryllestaver med et tilpassbart bakgrunnsviskelær. Få bedre resultater med mindre tid og krefter.

Ta i bruk Clipping Magic her.

Sist oppdatert 11. mai 2022 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.