PiggyCoin, en kryptovaluta for barn


PiggyCoin er en ny kryptovaluta utviklet spesielt for å gjøre det lettere (og morsommere) for barn å lære om hvordan fremtidens valutaer vil fungere. Dette er også en svært god måte å lære barna dine om hvordan de skal håndtere penger, siden valutaen faktisk er salgbar på flere kryptobørser verden over. Du kan kjøpe og selge PiggyCoin på Bittrex om du har Bitcoin tilgjengelig.

Dette er også en fin måte å lære barna dine om renter, siden PiggyCoin gir en årlig rente på 15% i form av en økning i antall Piggy i lommeboken på 15% årlig. På PiggyCoin sin hjemmeside finnes det også flere spill for barn. De har et eget program for lærere for å kunne bruke PiggyCoin i undervisningen til barna i grunnskolen.

Jeg tror personlig at kryptovaluaer som Bitcoin og PiggyCoin kommer til å være en like naturlig del av våre barns fremtid som bankkortet er per i dag, så det er viktig at barna våre lærer om de nye teknologiene så tidlig som mulig, slik at de er godt forberedt på den virkeligheten de vil møte når de skal ut i arbeidslivet.

Du kan kjøpe PiggyCoin med PayPal på hjemmesiden deres eller på en av valutabørsene med Bitcoin.

Jeg har investert i 240.000 PiggyCoin’s som en del av min kryptovaluta portefølge. Min portefølge innen krypto er akkurat nå PiggyCoin, BlackCoin og SilkCoin.

Lurer du på hva dette med kryptovaluater er?

Bruk kommentarfeltet under så svarer jeg så godt jeg kan.

Sist oppdatert 2. juni 2018 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.