Plaget av snegler i hagen? Slik blir du kvitt mordersneglen og andre arter

Det er ikke morsomt å ha  hagen full av snegler, så her kommer et svært enkelt men virksomt råd – enten du skal bekjempe en vanlig type snegle eller om det dreier seg om Iberiasneglen som også kalles mordersneglen.

Strø salt i hagen på daglig basis.

Saltet vil få sneglene til å tørke opp, og dette vil gradvis få de til å forsvinne. Skulle salting ikke holde, kan du kjøpe egne midler for bekjempelse av snegler, men prøv veisalt eller en annen form for salt i en periode først. Det spiller liten rolle hvilken type salt du bruker, så lenge det er salt.

Skulle ingen ting annet virke, kan det være en idè å ringe til en skadedyrbekjemper og spørre om råd.

Sett ut øl i hagen

Akkurat som folk, så liker sneglene øl. Det skal ikke mye til før de er fulle nok til at de faller ned i glasset og drukner. Dette vil redusere antallet snegler i hagen din fort.Hva er din erfaring med bekjempelse av snegler?

Bruk gjerne kommentarfeltet under og fortell om dine beste råd for å bli kvitt snegler i hagen. Enten det gjelder vanlige snegler, eller mordersneglen. Husk også å dele posten med venner og kjente på Facebook og Twitter. Man kan aldri vite hvem av de man kjenner som er plaget av snegleproblemer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.