Porto Sochna i Egypt – hit vil du ikke!

Som lovet i forrige innlegg, så kommer her bilder fra turen vår til Porto Sochna. Under selve galleriet vil du finne min vurdering av anlegget som sådan, og om dette blir stedet hvor vi vil tilbringe sommerferien eller ikke. Men, jeg kan vel egentlig si allerede her at jeg ble ikke imponert.

Etter å ha sett på bildene tenker du sikkert at dette ser da ut som en flott plass å feriere. Og ja, det ser virkelig ut som det ut fra bildene. Det bildene ikke viser, er at Porto Sochna er en død plass. Og dette skyldes ikke at prosjektet er nytt, men snarere at det mangler alt som trengs for at en feriemaskin som dette skal fungere.

La meg forklare: Når det ikke finnes noe spennende å se på, må det i det minste være noe annet interessant der. For eksempel en bar hvor man kan henge med venner og bli kjent med nye folk. Bummer. I Porto Suchna finnes det ikke en eneste bar. Det er faktisk ikke mulig å få kjøpt en drink der, noe sted.

Det som derimot var på plass, var diskotekmusikk som bokstavelig talt fylte leiligehten vår i 11. etasje med dunka-dunka. FGra kl. 11:00 til 23:00. Det satte jeg ikke videre pris på for å si det mildt. Halve vitsen for meg var å komme bort fra larm og støy, og få slappa av i noen dager. Det var ikke noen aktuell problematikk der.

Så, skulle du få for deg å ta turen til Porto Suchna i Egypt, anbefaler jeg deg å heller ta en tur til Sharm El Sheik eller Hurghada. Da får du i det minste servert en drink sammen med diskoen.

Jeg ser forøvrig at Google foreslår at det heter Porto Sokhna. Mulig det. Jeg er alltid forvirret når det gjelder stavemåtene på steder i Egypt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.