Postbanken burde hatt en egen landingsside

Store Norske Leksikon sin nettside om Postbanken sier følgende:

Postbanken, norsk bank dannet i 1995 ved sammenslutning av de statseide virksomhetene Norges Postbank (den tidligere Norges Postsparebank opprettet 1948) og Postgirokontoret (opprettet 1943). Den sammensluttede banken var eid av Postverket og regulert av en egen lov. I 1999 ble Postbanken overtatt av Den norske Bank og senere en del avDnB NOR-konsernet. Postbanken forsvant som merkevare i 2011.

Etter min mening burde de ha beholdt en side som folk kan klikke videre inn til den nye siden deres på DNBNor sin hjemmeise, og ikke bare pekt videre postbanken.no som de har valgt å gjort. Jeg sier dette fordi det kommer et betydelig antall besøkende inn på vår side om postbanken hver dag, og det er tidelig at merkevaren postbanken fortsatt lever i beste velgående, på tross av at DNBNor har prøvd å ta livet av den.

En annen ting er hvorvidt det er fornuftig å ta livet av en så gammel og innarbeidet merkevare som postbanken jo tross alt er.

Hva ville du gjort? Beholdt postbanken navnet, eller prøvd å implementere det i din merkevarestrategi i en eller annen form? Kjør debatt i kommentarfeltet under.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.