Postbanken burde hatt en egen landingsside


Store Norske Leksikon sin nettside om Postbanken sier følgende:

Postbanken, norsk bank dannet i 1995 ved sammenslutning av de statseide virksomhetene Norges Postbank (den tidligere Norges Postsparebank opprettet 1948) og Postgirokontoret (opprettet 1943). Den sammensluttede banken var eid av Postverket og regulert av en egen lov. I 1999 ble Postbanken overtatt av Den norske Bank og senere en del avDnB NOR-konsernet. Postbanken forsvant som merkevare i 2011.

Etter min mening burde de ha beholdt en side som folk kan klikke videre inn til den nye siden deres på DNBNor sin hjemmeise, og ikke bare pekt videre postbanken.no som de har valgt å gjort. Jeg sier dette fordi det kommer et betydelig antall besøkende inn på vår side om postbanken hver dag, og det er tidelig at merkevaren postbanken fortsatt lever i beste velgående, på tross av at DNBNor har prøvd å ta livet av den.

En annen ting er hvorvidt det er fornuftig å ta livet av en så gammel og innarbeidet merkevare som postbanken jo tross alt er.

Hva ville du gjort? Beholdt postbanken navnet, eller prøvd å implementere det i din merkevarestrategi i en eller annen form? Kjør debatt i kommentarfeltet under.

Sist oppdatert 26. desember 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.