Prioritet 40 dager unna gjenopptagelse?


Jeg har latt meg fortelle at Prioritet kan være 40 dager unna å bli genopptatt i Google sitt index.

Dette betyr altså at jeg hadde en riktig antakelse da jeg mente at hele saken var storm i et vannglass.

I tillegg tror jeg det er lite sannsynlig at Google kommer til å straffe kundene til Prioritet.

Hva forteller så dette oss andre som driver med søkemotoroptimalisering?

Det forteller i hvertfall meg personlig at det kan være lurt å ikke være for rask i mine konklusjoner. Det sier også noe om at Google er ikke en usynlig kjempe som ikke “bryr seg” om hva aktørene sier. De bryr seg faktisk nok til at de ikke akter å pulverisere en aktør dersom han viser vilje til å rydde opp.

Jeg må si dette er svært prisverdig av Google, og min respekt for hvordan de jobber har økt.

SEO-bransjen er i et tidlig stadium i det norske markedet. Derfor er den også preget av cowboy-virksomhet og mye useriøse aktører.

Jeg tror “clondyke” tilstandene vi ser i bransjen i dag vil vare enda noen år. Men, de som akter å ha en posisjon i dette markedet blir nødt til å pense over på mer stuerene metoder etter som branjen og markedet modner.

Jeg tror også at for Prioritet sin del har denne saken vært kjedelig, men noe de har lært av. Jeg er heller ikke i tvil om at det vil komme kundene deres til gode.

Denne posten er endret litt:
Etter kommentaren til Jan Grønbeck under og diverse telefoner og annen korrespondanse i løpet av dagen (18.09.2007) har jeg endret posten litt for å belyse det faktum at hverken jeg eller noen andre vet hva Google kommer til å gjøre i denne saken. Det vil tiden vise..

Oppdatering pr. 10. oktober 2007:

Prioritet er nå tilbake i indeksen til Google.

Sist oppdatert 6. desember 2012 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.