Resultater som smaker


Her om dagen ringte jeg til en av kundene våre. Vi tar oss av søkemotoroptimalisering og Google AdWords for denne kunden.

Vanligvis er jeg litt småengstelig når jeg følger opp kunder vi ikke har jobbet for så lenge enda. Man vet jo aldri hvor fornøyd de er med resultatene i begynnelsen.

Det var i hvertfall fantastisk morro å høre hva han hadde å fortelle:

For å ikke sende på han et kobbel med telefonselgere lar jeg han være anonym.

Jeg: Hvordan er du fornøyd så langt med søkeordene vi har fått deg til topps på så langt?

Han: Jo, det skal jeg fortelle deg – etter at vi kom på første siden i Google i begynnelsen av mai på (søkeord), har vi tredoblet omsetningen vår.

Vanligvis gjør vi tre til fire operasjoner pr. mnd, men denne måneden har vi booket ni – og den tiende er på gang! Det er helt utrolig hvor bra det virker å være på førset siden i Google. Jeg har forresten snakket med flere kollegaer om jobben dere gjør, så regn med dere vil få telefoner fra andre her i distriktet som vil bruke dere.

Jeg (lettere rystet over alle godordene): Heh. Det var jammen meg ikke dårlig. Sa du virkelig tredobling av omsetningen? Jeg kan nesten ikke tro det!

Han: Det samme sier jeg. Jeg hadde aldri drømt om at det skulle gi sånne resultater, men det har det gjort.

Vi snakket videre om hvor bra det fungerer. I samtalen fortalte han også at de skal i gang med en ren nettbutikk når de er ferdig med ferien. Jeg gleder meg til å begynne på den 🙂

Poenget med denne posten er for såvidt ikke å skryte av hvor fantastiske vi er på søkemotoroptimalisering -men å vise deg at det er en utrolig kraftful form for markedsføring og merkevarebygging når det gjøres riktig.

Har du noen gode historier å fortelle?

Sist oppdatert 30. juni 2013 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.