Ringetoner til mobilen din – laster du ned eller bruker du standard ringetone?


gratis-nedlasting-av-ringetoner-til-iphone-android-mobil-blackberry-nokiaRingetoner til mobilen for gratis nedlasting har lenge vært noe mange søker etter, men jeg legger også merke til at dette gjelder i mye større grad for de som bruker mobiler andre enn iPhone. Hva kommer dette av mon tro? Henger det sammen med at iPhone brukere ikke liker å laste ned ringetoner, eller at de synes standard innebygget ringetone til mobilen deres er knall?

Den vanligste måten å laste ned ringetoner, er å gjøre et søk på Google, og så gå inn på en av sidene som tilbyr gratis nedlastning av alt fra nevnte ringetoner, til ulike spill og bakgrunner til mobil. Jeg gjetter på at det skal en del til for at du skal punge ut penger for å bytte ut ringetonen din. Det ville ihvertfall jeg ikke gjort siden det aller meste er gratis tilgjengelig i dag.

På den annen side er det dette med sikkerhet og mobil. Vi laster ikke like fort ned ting, siden det alltid er en fare for å få stjålet informasjonen sin på nettet. Vær derfor forsiktig når du går inn på en ny nettside for nedlasting av ting. Sjekk nøye at du ikke laster ned og installerer et virus eller en trojansk hest i stedet for en ringetone eller et spill.

Selv bruker jeg standard ringetone i Android til min Samsung Galaxy 3, og gidder ikke laste ned noe særlig i det hele tatt. Dette er rett og slett fordi jeg finner hele hysteriet rundt mobiltelefoner å være temmelig kjedelig. Det henger sikkert sammen med at jeg ikke bruker mobilen noe særlig også.

Hvilken ringetone foretrekker du?

Laster du ned ringetoner til mobilen din, eller bruker du bare den som er standard? Bruk kommentarfeltet under til å si din mening. Husk og del denne posten i sosiale medier.

Forøvrig, og du lurer på hvor du skal laste ned ringetoner gratis, fant jeg fram og testa denne tjenesten som heter Zedge. Fungerer fint til min Galaxy S3 ihvertfall. Linken over fører deg direkte til nedlasting av ringetonen som Jason Statham hadde på mobilen sin i filmen Crank. Liker lyden av at mobilen drukner 🙂

Sist oppdatert 7. januar 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.