Rolex Mens Platinum President Silver Diamond Dial

Satte nesten potetgullet i halsen når jeg kikka på en Rolex Mens Platinum President Silver Diamond Dial. Ikke det at jeg synes klokka var så fantastisk, men prisen ER fantastisk. 60.000 Dollar for en klokke er vel litt i det meste laget vil jeg si. Det merkelige, er at når jeg bodde på Kypros i en periode, så jeg faktisk noen som kjøpte en sånn klokke. Ei Russisk dame husker jeg. Tror det var en gave til gubben hennes.

Det underlige var at eieren av klokkebutikken bare fnyste når jeg spurte han om han ville kjøpe en slik klokke. Han kunne fortelle at Rolex klokker ikke engang går riktig, men at de må justeres ihvertfall hver tredje måned. De sakter ut i forhold til faktisk tid visstnok.

Så, nå venter jeg spent på dine kommentarer – ville du ha kjøpt ei sånn klokke? Hva er argumentene for å ville kjøpe en Rolex til 69.000,- USD?

Jeg går ut i fra at folk kjøper denne Rolex klokka nettopp fordi den er så dyr, og at det dermed er en investering. Spørsmålet er – øker den i verdi over tid? Og, om denne klokka øker i verdi over tid, hvor mye øker den i så fall?

Hva mener du om Rolex Mens Platinum President Silver Diamond Dial?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening om klokker som dette. Er det ravende galskap å kjøpe luksusgjenstander som Rolex klokker jo er, eller mener du det er god investering?

Personlig ville jeg heller ha kjøpt meg ei Cartier klokke siden de er mindre prangende om mer diskret, men jeg tviler vel på at jeg noensinne får meg til å kjøpe en klokke til over tusenlappen.

Du kan forøvrig kjøpe klokka.

Sist oppdatert 15. november 2020 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.