Lenkebygging

Temaet lenkebygging er noe som opptar meg veldig (dette er tross alt en viktig del av faget mitt), derfor handler artiklene du finner under dette stikkordet om nettopp dette med å bygge lenker for å hjelpe deg høyere opp i søkelistene til Google, Bing og de andre søkemotorene.

Vi driver med lenkebygging for å signalisere til søkemotorene at siden vår er relevant for søkefrasen eller søkeordet. For enkle ord og fraser med liten konkurranse, trengs ingen bevisst lenkebygging, det holder med å optimalisere innholdet og lenke internt. Skal du nå toppen av søkelistene for ord og uttrykk med hard konkurranse derimot (for eksempel  generelle ord som gull, sølv, tannlege, bitcoin, hus, bil, båt, Volvo, Tesla osv.), så kommer du ikke utenom bygging av lenker til undersidene dine på eksterne plasser.

Artiklene du finner under søkeordet lenkebygging er som alltid når jeg skriver basert på mine personlige erfaringer og kunnskap jeg har forsket meg frem til gjennom mange år. Jeg sjekker alltid grundig før jeg kommer med noen påstander om hva som hjelper eller ikke hjelper i forhold til å bygge lenker. I motsetning til mange andre i bransjen, så bruker jeg mye tid og ressurser på denne forskningen. Og jeg stoler aldri på påstander hverken fra bransjehold eller ansatte jeg kjenner i søkemotorene.

Lenkebygging er en del av en langsiktig strategi som er ment å hjelpe søkemotorene til å forstå hvilke sider på domenet vårt som er mest relevante i forhold til søkene folk gjør. Lenkebyggingen er altså ment som en hjelp til forståelse hos bottene til søkemotorene og ikke et forsøk på å tvinge de til å skulle gi oss en høy plassering i resultatlistene.

Ikon lenkebygging

Lenkebygging og tysting

Fremdeles i dag i oktober 2019 er det knapt noe som betyr mer for våre plasseringer i søkemotorene enn lenkebyggingen vi hele tiden gjør på vegne av kunder og til våre egne prosjekter. Å drive med solid og god lenkebygging, er det som skiller de som klatrer helt til toppen av søkelistene på Google, og

Les mer »
Ikon lenkebygging

Lenkebyggingsstrategi

Skal du lykkes med å komme til toppen av de naturlige søkeresultatene hos Google, Bing og de andre store søkemotorene, må du jobbe målbevisst med din lenkebyggingsstrategi helt fra begynnelsen. Konkurransen i søkeresultatene er for stor til å sluntre unna dette viktige arbeidet. Langsiktige resultater med en gjennomtenkt lenkebyggingsstrategi Din lenkebyggingsstrategi må gjøres grundig og systematisk for

Les mer »

Binance er verdens største børs for krypto. Her finner du alt du trenger av Bitcoin, Ethereum, Ripple og masse andre valutaer. 

Du kan handle fysiske coins eller med giring. Det er opp til deg hvor stor risiko du er villig til å ta.