Reklame

Vi bombarderes døgnet rundt av reklame. Det er derfor ikke aller lettest å trenge gjennom denne jungelen av inntrykk. For oss som driver med markedsførig og reklame, er det derfor vsørt viktig å gjøre riktige grep – som virker.

I artiklene under finner du noen gullkorn her og der angående reklame på nettet. Samt jeg er innom mer tradisjonelle former for reklame her og der.

Interessant reklameidé – Billboard Fan Check Machine

Denne idéen kan ikke ha vært billig å sette ut i livet, men kul var den i hvertfall. Idéen går ut på at man plugger sin iPhone på denne maskinen, så scanner den musikkbilioteket ditt og ser om du har mer enn 20 sanger av artisten som er på forsiden av magasinet Biilboard. Har du det,

Les mer »

Her får du inspirasjon til gode overskrifter og artikler

Skal du få oppmerksomhet fra noen, er overskriften din nødt til å være inspirerende, og ha en såkalt stopp effekt. Siden vi alle bombarderes av ulike medier som vil ha oppmerksomheten vår hundrevis av ganger i døgnet, lærer vi oss å filtrere bort alt støyet. Det er derfor helt avgjørende at overskriften på artikkelen du

Les mer »

Selge eiendom?

Kjøper!

Carlot Eiendom AS er alltid interessert i objekter innen eiendom som er til salgs. Vi kjøper tomter, hus, leiligheter, bygårder og forretningsbygg.

Vi er interessert i å kjøpe både små og store objekter.