Sånn. Da er alt klart til å flytte

I morgen tidlig klokka 09:00 står flyttefolka på døra. Heldigvis er ikke denne flyttingen noe videre langt av sted. Bare 7 kilometer herfra.

Det fine med å flytte i Polen er hva ting koster.

Flyttingen kommer på den nette sum av 1.300 kroner. I dette er fullstendig pakking av leiligheten og flytting inkludert. Jeg trenger altså ikke gjøre stort annet enn å fortelle de hva som skal pakkes og så tar de seg av resten. Festlig 🙂

Så i morgen ut på dagen er jeg på plass i ny leilighet med nettforbindelsen allerede klar. 4Mbit ned og 2 Mbit opp for den nette sum av 250,- kroner i måneden er ikke så galt. Bare forbindelsen er stabil da.. Det vet men jo aldri.

See you on the other side 🙂

Denne posten er fra 12. desember 2008. Jeg er ikke lengre bosatt i Polen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.