Ser etter leilighet i Szczecin (Stettin) i Polen


Jeg vet jo at dette er et longshot, men jeg prøver allikevel:

Kjenner du noen som har en leilighet til leie i Szczecin (Stettin) i Polen? Jeg har funnet en foreløpig leilighet som jeg flytter inn i den 1. septemper 2008, men kommer til å flytte til en annen så fort jeg finner noe som bedre passer inn med hva jeg hadde tenkt meg.

Det jeg ser etter er en leilighet på minimum 60 kvadratmeter av høy standard. Den bør ligge maks 10 minutter å gå fra Galaxy eller Carefour og må være i en rolig gate. Ingen trikk som passerer på utsiden. Helst ikke for mye trafikkstøy.

Leiligheten bør være lys og trivelig og praktisk inndelt. Minimum to soverom, men helst tre.

Kjenner du til noe slikt i Szczecin (Stettin) i Polen så blir jeg veldig glad om du tar kontakt med meg snarest slik at jeg kan få kikket på den.

Sist oppdatert 1. desember 2011 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.