Sikkerhet og overvåking

Sikkerhet og overvåking får stadig mer fokus etter som verden blir en mindre og mindre trygg plass å leve i. Trenden hvor man går fra å være mye ute til at man gjør det aller meste innenfor sikre og trygge vegger brer stadig om seg.

Hva kan du så gjøre for å sikre dine nærmeste og dine eiendeler?

Et alternativ kan være å leie inn et vaktfirma og få de til å ta seg av dette. Et annet alternativ er å montere sikkerhetsutstyr av typen kameraovervåking eller overvåkingskamera slik at du får bedre oversikt over eiendommen eller kontoret. Videoovervåkning kan fungere svært godt om du har satt opp et kamera som er plassert riktig. Det er også viktig at kameraet har skikkelig harddisk recording. Dette kan nok folka som selger utstyret fortelle deg mer om.

Få deg en alarm som bråker masse

En annen ting du kan gjøre er å få på plass en alarm. Det kan være nok til å skremme tyven avgårde. Et overvåkningskamera kan vise seg å være en svært god investering.

Selv har jeg alltid drømt om å få meg et spionkamera. Men, jeg har aldri fått rotet meg til å kjøpe et.

Med priser helt ned i under 400,- kroner burde det være mulig å finne noe som passer. Ta turen innom en av nettbutikkene som selger sikkerhetsutstyr og overvåkingskameraer for å se igjennom utvalget.

Smijernsport fungerer fint

En ting jeg har hatt god erfaring med, er å få satt opp en smijernsport foran inngangsdøra. Dette hindrer de fleste tyver fra å komme seg inn på kort tid, og skulle de prøve seg, vil de lage så mye bråk og leven at det rett og slett ikke er verdt det. Jeg har hørt at om noen kommer for å gjøre innbrudd, vil de gi opp etter 3 minutter, så en smijernsport fungerer veldig bra i så måte.

Hvilke typer utstyr for sikkerhet og overvåking har du testet?

Bruk kommentarfeltet under og fortell om dine erfaringer med kameraovervåking og annet sikkerhetsutstyr. Hvilket utstyr fungerer best?

Sist oppdatert 16. november 2019 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.