Sikkerhetsovervåking på plass i Hurghada i Egypt

sikkerhetskameraer-hurghada-egyptI følge denne artikkelen, er det nå på plass avansert sikkerhetsovervåking i Hurghada. For deg som skal på ferie til Hurghada, betyr jo selvfølgelig dette med sikkerhet mye, og det er derfor en god nyhet å kunne melde at sikkerhetssituasjonen i Hurghada er kraftig bedret med dette systemet på plass.

Systemet for overvåking er levert av Summit Technology Solutions (STS), og består av 79 utendørs overvåkingpunkter over hele byen. Hele systemet fungerer trådløst. Programvaren som styrer systemet, er selv i stand til å oppdage mistenkelig adferd, og denne adferden blir så fulgt opp av sikkerhetspersonale i byen. Du har dermed mindre grunn til å frykte ubehageligheter når du er på ferie i Hurghada.

Det er derfor ingen grunn til å frykte uroligheter eller opptøyer i Hurghada. Det er altså temmelig trygt å feriere her.

Hva tenker du om sikkerhetssituasjonen i Hurghada?

Bruk kommentarfeltet under og si din mening eller still spørsmål, og husk å dele denne artikkelen i sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.