Sikkerhetsovervåking på plass i Hurghada i Egypt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

sikkerhetskameraer-hurghada-egyptI følge denne artikkelen, er det nå på plass avansert sikkerhetsovervåking i Hurghada. For deg som skal på ferie til Hurghada, betyr jo selvfølgelig dette med sikkerhet mye, og det er derfor en god nyhet å kunne melde at sikkerhetssituasjonen i Hurghada er kraftig bedret med dette systemet på plass.

Systemet for overvåking er levert av Summit Technology Solutions (STS), og består av 79 utendørs overvåkingpunkter over hele byen. Hele systemet fungerer trådløst. Programvaren som styrer systemet, er selv i stand til å oppdage mistenkelig adferd, og denne adferden blir så fulgt opp av sikkerhetspersonale i byen. Du har dermed mindre grunn til å frykte ubehageligheter når du er på ferie i Hurghada.

Det er derfor ingen grunn til å frykte uroligheter eller opptøyer i Hurghada. Det er altså temmelig trygt å feriere her.

Hva tenker du om sikkerhetssituasjonen i Hurghada?Bruk kommentarfeltet under og si din mening eller still spørsmål, og husk å dele denne artikkelen i sosiale medier.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WTF ?!!?!

Del NÅ!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest