Skrillex ruler Google

Når det gjelder musikkrelaterte søk er Skrillex på en klar første plass i forhold til antall søk i følge Google Trends. Så, for deg som blogger for å tjene penger på det, er Skrillex helt klart et begrep det er lurt å legge ned ressurser i å skrive om.

Om du lever under en stein i skogen, vet du sikkert ikke engang hvem Skrillex er, så derfor kommer det litt info om fyren her.

Første gang jeg hørte om Skrillex, var for et par år siden da min yngste sønn Sondre fortalte meg om han. Dette var mens han enda var underground, og ikke ble spilt på radioen over hele fjøla. I dag er det nesten ikke mulig å unngå å høre han på radioen om du hører på kanaler som NRK mp3 og lignende.

Det har altså fullstendig tatt av for fyren, og det er han nok ikke lei seg for.

Det er ellers interessant å merke seg at musikkbransjen ikke skjønte hvilken trend artister som Skrillex, Deadmau5 og Nero var i ferd med å dra i gang med sin dubstep musikk. De har stort sett ikke skjønt ting i noe særlig grad i den bransjen der før etter at toget har tatt av, så det er vel ikke overraskende. Det rare er at hver gang dette skjer, så hiver de seg på trenden som om de var med på å dra den i gang.

Musikkbransjen var ikke med på å dra igang Skrillex sin suksess. Det var det ungdommene selv som gjorde.

Under kommer et lite bildegalleri med noen Skrillex bilder. Kos deg med de.

Hva synes du om Skrillex og dubstep?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening om fenomenet han var med på å starte, og ikke glem å del denne posten i sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.