Skuddsikker vest

Da jeg satt og leste de siste nyhetene om Egypt på hjemmesiden til Ahram Online, så jeg til min store overraskelse en annonse som viste et bilde av en skuddsikker vest. Vanligvis overser jeg annonser, men denne annonsen var så annerledes at jeg faktisk ble nysgjerrig. Det viste seg at annonsen var fra et Kinesisk firma som produserer både skuddsikre vester, og andre ballistiske produkter som armeringsplater i både stål og keramikk, skuddsikre hjelmer med og uten visir.

De har til og med en skuddsikker redningsvest i porteføljen. Det er utrolig hva man kan få kjøpt om man bare leter litt på internett.

Du finner mer info om firmaet og dets produkter på www.bodyarmor.com.cn om du er interessert i å kjøpe deg en skuddsikker vest eller en hjelm. De har til og med kevlarvest i utvalget sitt.

Jeg sjekka ikke med de hvorvidt de selger til sluttbrukere, men det kan du sikkert finne ut av ved å ta kontakt med de.

Det som slo meg med denne annonsen, er at sikkerhetssituasjonen her i Egypt har endret seg, og jeg finner det høyst interessant at Google Adwords har fått med seg dette i forhold til hvilke annonser de viser.

Hva tenker du om skuddsikker vest?

Er dette noe du ville ha liggende i bilen eller i leiligheten sånn i tilfelle? Ville du tatt med noe slikt på ferie? Siden jeg er bosatt i Egypt, er dette noe jeg har tenkt på kunne være nyttig. Jeg tror ikke at det virkelig er nødvendig å armere seg til tennene for å bo her, men sikkerhetssituasjonen er veldig flytende fremdeles etter den siste revolusjonen den 30. Juni i år. Jeg regner med at det meste har roet seg ned straks, men man vet jo aldri med alle disse hellig krig gruppene som har dukket opp i det siste.

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening. Husk å del denne posten med venner og kjente i sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.