Tesla Model S er et av de heiteste temaene i media for tiden. Det er ikke rart siden denne bilen er noe av det mest spennende og innovative som har skjedd inne bilindustrien på mange år.

Wired Magazine har vært på fabrikken til Tesla for se på produksjonsprosessen av Model S. Veldig interessant video som viser godt hvilken grad av automatisering de har implementert i fabrikken sin. Jeg finner det svært imponerende å se hvordan 160 roboter og 3000 ansatte jobber sammen i skjønn forening.

Produksjonstid for en Model S er 3 til 4 dager i følge videoen.

Personlig så tror jeg dette er fremtiden for produksjon av biler. Mer og mer automatiseres, så om du satser på en utdannelse innen produksjonsprosess eller robotikk, er du temmelig garantert å ha jobb i mange år fremover. Automasjon er fascinerende, siden det er så fantastisk mange detaljer som skal fungere sammen. Det er også utrolig å se hvor nøyaktig en robot jobber.

Hva tror du? Er dette fremtiden for produksjon av biler?

Bruk kommentarfeltet under og si din mening etter at du har sett på videoen. Husk og del denne posten i sosiale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Legg inn en kommentar eller spør

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Der ja!

en kjapp liten Deling sånn på tampen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest