Slik lages Tesla Model S – 160 roboter i samspill med 3000 ansatte

Tesla Model S er et av de heiteste temaene i media for tiden. Det er ikke rart siden denne bilen er noe av det mest spennende og innovative som har skjedd inne bilindustrien på mange år.

Wired Magazine har vært på fabrikken til Tesla for se på produksjonsprosessen av Model S. Veldig interessant video som viser godt hvilken grad av automatisering de har implementert i fabrikken sin. Jeg finner det svært imponerende å se hvordan 160 roboter og 3000 ansatte jobber sammen i skjønn forening.

Produksjonstid for en Model S er 3 til 4 dager i følge videoen.

Personlig så tror jeg dette er fremtiden for produksjon av biler. Mer og mer automatiseres, så om du satser på en utdannelse innen produksjonsprosess eller robotikk, er du temmelig garantert å ha jobb i mange år fremover. Automasjon er fascinerende, siden det er så fantastisk mange detaljer som skal fungere sammen. Det er også utrolig å se hvor nøyaktig en robot jobber.

Hva tror du? Er dette fremtiden for produksjon av biler?

Bruk kommentarfeltet under og si din mening etter at du har sett på videoen. Husk og del denne posten i sosiale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.