Starbucks til Bergen

E24 skriver: Den amerikanske kaffekjeden Starbucks har planer om å åpne to kafeer i Bergen, skriver Bergens Tidende. Åpning kan skje i løpet av året.

Bekrefter planer
– Jeg kan bekrefte at vi har planer om å åpne i Bergen. Vi vil være i alle de store norske byene, og Bergen er en av dette, sier administrerende direktør Joannis Vendrig i Umoe Restaurant Group Coffee AS, til Bergens Tidende.

Les også: Sportsbarkjede jakter lokaler

Umoe Restaurant Group Coffee er kaffekjedens norske samarbeidspartner.

Leter etter lokaler
Det er ikke avklart hvor i byen Starbucks-kafeen vil bli åpnet. Kjeden er nå på søk etter lokaler og daglig leder. Vendrig opplyser at Flesland også kan være aktuelt.

Fra før har Starbucks åpnet en filial på Gardermoen, og det jobbes for å åpne kafeer på Oslo City samt i Trondheim.

Kilde: https://e24.no/eiendom/starbucks-til-bergen/20372064

Min kommentar om Starbucks:

Starbucks har mange avdelinger her i Kairo, og jeg må si jeg er stor fan av en del av drikkene deres. Det eneste jeg ikke liker, er at størrelsene deres er så gigantiske. En stor Frappe er bokstavelig talt en bøtte for flere personer. Utenom Costa kjeden sine bøttestørrelser, tror jeg Starbucks topper alt jeg har sett noensinne i forhold til gigantiske ting.

Hva synes du om Starbucks?

Bruk kommentarfeltet under til å si din mening om kjeden. Synes du det er hypet opp, eller er det noe spesielt med Starbucks?

Sist oppdatert 14. mai 2022 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.