Stopp kløe fra myggstikk og stikk fra andre insekter

Plages du av sterk allergisk reaksjon ved insektstikk? Kanskje denne kløekremen kan hjelpe deg også. Det er ikke direkte et myggmiddel, men fungerer på alle typer stikk fra insekter som lager en allergisk reaksjon som forårsaker kløe og svie.

Stopp kløe fra myggstikk og stikk fra andre insekter 2
Mygg som skal til å stikke

Jeg har alltid reagert kraftig på myggstikk og knottstikk. Dette har naturligvis ført til at jeg holder meg mer inne enn hva jeg strengt tatt kunne ønske meg – rett og slett fordi jeg får karambapanikk bare jeg ser en mygg. Jeg vet jo umiddelbart at jeg kommer til å klø meg ihjel og har flere ganger måtte bruke antibiotika for å stoppe betennelser fra sår jeg har klødd opp i søvne om natta.

Stopp kløe fra myggstikk og stikk fra andre insekter 3
Hydrokortison kløekrem stopper kløe fra myggstikk og knottstikk.

Kremen du ser på bildet er det eneste jeg så langt har kommet over som faktisk får det til å slutte å klø, men jeg må gjenta påføringen i flere dager etterpå. Så, kremen stopper ikke kløen permanent med en gang, men hjelper nok til at jeg er i stand til å ikke klø opp flere centimeter med hud som det så setter seg betennelse i.

Problemet er at jeg er nødt til å kjøpe denne myggkremen fra USA, og kjøper den derfor bare når jeg skal kjøpe noe annet derfra. Du kan bestille kremen der, eller du kan gå til legen din å få skrevet ut en resept hos legen din på Locoid 0,1% som inneholder det samme, og har samme virkning.

Så, jeg lurer på om du har noe annet råd å gi oss stakkarer som reagerer kraftig allergisk på myggstikk?

Gi meg tips i kommentarfeltet under

Jeg vil oppdatere posten etterhvert som jeg får inn tips. Om du har noe negativt å melde om denne kremen fra Kirkland, er jeg evig takknemlig om du forteller om det. Så langt har jeg bare hatt positive erfaringer, men jeg vet jo at man skal være forsiktig med preparater basert på kortison.

Sist oppdatert 8. april 2020 av Bjørn Are Solstad

2 kommentarer om “Stopp kløe fra myggstikk og stikk fra andre insekter”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.