Svært ustabilt internett i Egypt

Etter det som etter sigende er sabotasje av en av sjøkablene som forbinder internett i Egypt med Europa, kunne Egypt Telecom i går kveld melde at internettforbindelsen skulle omdirigeres til en av de andre undersjøiske kablene som forbinder landet med resten av verden. Dette betviler jeg sterkt at de er ferdige med, for nettet er svært ustabilt fremdeles – både hos TeData, Vodafone, Mobinil og LinkDSL hvor vi abonnerer.

Dette betyr at det er vanskelig å nå oss her Egypt på våre VOIP baserte telefoner inntil problemet er løst. Mobilnettet fungerer som normalt, så du kan nå oss via våre mobilnummer om det skulle haste.

Jeg kommer til å oppdatere denne posten fortløpende ut over dagen når det eventuelt måtte være forandring.

Oppdatering kl. 20:18 Forbindelesen er stort sett normal igjen etter å ha vært veldig opp og ned hele dagen. Jeg vil tro de er opp i 90% kapasitet igjen nå, og det seies i nyhetene at alt skal virke som normalt igjen i løpet av natta.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.