Telio med vervekampanje


Jeg har vært Telio-kunde siden de startet opp, og har alltid ment at servicen deres overgår alt annet jeg har vært borti når det gjelder teleoperatører. Derfor er det alltid hyggelig å få informasjon (les: reklame) fra de i mailboksen.

Denne gangen har de satt igang med en vervekampanje som burde kunne være av interesse for deg som vil spare noen kroner på regningen din.

Under følger hva de sendte ut i kampanjemailen:

NÅ KAN DU OGSÅ VERVE BEDRIFTER!

Bedrifter ringer gjerne mer enn privatpersoner og kan spare store summer på å bytte til bredbåndstelefoni. Ringer bedriften til utlandet kan man spare enda mer på å oppdatere telefonien. For hver bedrift du verver til å bli Telio kunde får du en flott premie av oss.

Som Telio-kunde vet du at bredbåndstelefoni fungerer og at man sparer penger på å bytte ut gammeldags fasttelefoni, men mange sliter fortsatt med startavgifter, høye månedsavgifter og uoversiktelige prisplaner.

Er noen du kjenner blant disse?

Tips dem om Telio så sparer både du og vennene dine penger. Det eneste de må gjøre for at du skal få rabatt, eller en valgfri gave av oss, er å bruke en egen bestillingslink når de bestiller sitt abonnement. Du kan verve både privatpersoner og bedrifter. I privatprogrammet må du verve via Dine sider for å få dine rabatter. For å verve en bedrift sender du e-post med en bestillingslink til dine venner og får en vervepremie av oss.

BLI MED PÅ KAMPANJEN DU OGSÅ!

Gå inn på www.telio.no/venn for å lese mer og se hvilke premier du kan få!

God sommer!

Hilsen oss i Telio

Sånn ser det altså ut. Ta en titt innom sidene til Telio og se om du har noe å hente på å bytte over til de.

Sist oppdatert 26. august 2010 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.