Tesla Model S – tidenes vakreste Elbil


Sitter her og beundrer designet til Tesla Model S. Jeg må si at dette er en av de mest sexy bilene jeg har sett, noensinne. Det er for meg helt ufattelig at denne bilen virkelig er designet i USA, som jo aldri har vært kjent for sine elegante linjer. Det har alltid pleid å være Britiske, Tyske og Italienske superbiler som hadde den æren.

Når du ser på designet til elbilen Tesla Model S, er det ikke vanskelig å skjønne at det er inspirert av de Europeiske superbilene som Aston Martin, Lotus, Ferrari, Porsche og Jaguar. De er alle kule biler, men jeg tror jeg holder en knapp på den lydløse elbilen.

Apropos lydløs – jeg bor i Kairo i Egypt hvor bilstøy er et av de helt store problemene. Dette henger ganske enkelt sammen med at det er for mange biler i gatene. Jeg kunne virkelig ønske at elbiler blei vanlige her til lands, så støy og eksos ble en mindre kilde til forurensning og støy.

Men, før det lar seg gjøre å lade en bil som Model S når man er ute og kjører, er vel neppe Tesla et bilmerke som vil bli noe videre populært her til lands. Det er nok bare å tolmodig vente på at miljøspørsmålet får høyere prioritet.

Men, herregud så artig det kunne ha vært å kjørt rundt i en Tesla Model S ved Rødehavet og beundret solnedgangen i absolutt stillhet. Da kunne man virkelig nyte ørkenens majestetiske stillhet i fulle monn.

Hva synes du om designet til Tesla Model S?

Bruk kommentarfeltet under og si din mening.

Sist oppdatert 24. juni 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.