Tips om kjøleskap

I serien utløpte domenenavn vel verdt å registrere har vi kommet til kjøleskap. Denne lille godsaken skal vi nok få skviset mye annonseinntekter ut av skal du se. Så langt har jeg funnet ut at det er rundt 18.000 søk hvor ordet kjøleskap er med i søkefrasen i måneden, så her er det da vitterlig et stort potensiale. Hvor mange av disse som søker på ordet i seg selv vet jeg ikke enda, men det vil jo fort vise seg når domenet begynner å ranke i søkemotorene. Jeg regner med det tar en stund.

Har du noen gode tips om kjøleskap?

Skal selvfølgelig gjøre research på emnet kjøleskap, men tenkte du kunne tipse meg om hva jeg trenger å se etter i forbindelse med skrivingen rundt dette superhotte temaet. Sukk.

Ikke at jeg interesserer meg noe videre for kjøleskapenes intrikate verden, men har man kjøpt domenet, må man jo nesten skrive noe der da.

I mellomtiden har jeg fylt forsiden på domenet med delvis autogenerert tekst. Bare for å mate Google sine botter med noe mens vi jobber opp siden i søkeresultatene.

Sist oppdatert 19. september 2023 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.