To meget interessante domener


Av en eller annen utrolig grunn kom jeg i dag over to domener som jeg akkurat har registrert. Det ene domenet er søkemotoroptimalisering.info med o i stedet for ø. Dette domenet kommer vi til å bruke til å reklamere for Devenia – naturlig nok 🙂

Det andre domenet er det som kan være interessant her – nemlig søkemotoroptimalisering.org – med o der også i stedet for ø. Dette domenet kunne jo faktisk være passende som paraply for oss som driver i SEO-bransjen – eller hva syns du?

Så – spørsmålet mitt blir derfor: Er det noen interesse for å bygge et forum/bransjeorgan for oss som driver med søkemotoroptimalisering? Jeg ser for meg et fritt og uavhengig nettsted for alle i bransjen som har lyst – og som har en noe annerledes vinkling på det hele enn et visst bransjeråd vi alle har hørt om.

Hva synes du? Skal jeg bare bruke domenet for å reklamere Devenia eller har du lyst til å få til noe felles med dette domenet som utganspunkt?

Jeg er lutter øre.

Sist oppdatert 27. august 2016 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.