To meget interessante domenerAv en eller annen utrolig grunn kom jeg i dag over to domener som jeg akkurat har registrert. Det ene domenet er søkemotoroptimalisering.info med o i stedet for ø. Dette domenet kommer vi til å bruke til å reklamere for Devenia – naturlig nok 🙂

Det andre domenet er det som kan være interessant her – nemlig søkemotoroptimalisering.org – med o der også i stedet for ø. Dette domenet kunne jo faktisk være passende som paraply for oss som driver i SEO-bransjen – eller hva syns du?

Så – spørsmålet mitt blir derfor: Er det noen interesse for å bygge et forum/bransjeorgan for oss som driver med søkemotoroptimalisering? Jeg ser for meg et fritt og uavhengig nettsted for alle i bransjen som har lyst – og som har en noe annerledes vinkling på det hele enn et visst bransjeråd vi alle har hørt om.

Hva synes du? Skal jeg bare bruke domenet for å reklamere Devenia eller har du lyst til å få til noe felles med dette domenet som utganspunkt?

Jeg er lutter øre.

Sist oppdatert 27. august 2016 av Bjørn Are Solstad

Jeg handler Bitcoin og andre kryptovalutaer på Binance. Markedets laveste kurtasje på under 0,1% per handel.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.