Toppliste over utvidelser til WordPress for markedsføring


Tweetily er en utvidelse til WordPress som automatiserer tvitring av sider og poster i WordPress. Utvidelsen er temmelig enkelt å sette opp, og det vil deretter automatisk tvitre postene dine eller sidene i WordPress. Dette kan du velge selv i innstillingene. Jeg har tidligere testet ulike løsninger som gjør det samme – inklusiv ifttt.com sin oppskrift for tvitring av nye poster.

Det jeg liker med denne løsningen i forhold til alle de andre løsningene jeg har testet, er at den gir god kontroll over når, hvor, og hvordan tweetene legges ut. De andre utvidelsene jeg har testet bærer litt for mye preg av å skyte fra hofta med hagle og håpe på at man treffer noe.

Pay With a Like er noe av det mest geniale jeg til dags dato har sett til WordPress eller noe annet system for styring av innhold.

Utvidelsen er ansvarlig for genereringen av den sosiale betalingsveggen du sikkert møtte da du skulle lese dette innlegget. Takket være denne geniale utvidelsen, får jeg massevis av likes og delinger i de sosiale nettverkene for samtlige poster i bloggen min. Det hele fungerer selvforsterkende – jo flere som deler, jo flere kommer inn til bloggen, som igjen betyr flere som deler. Utvidelsen har masse funksjoner jeg ikke har sett noe annet sted. Du kan for eksempel velge om du skal la folk like den siden de har kommet til, eller en helt annen side på bloggen – eller at det skal likes tilfeldige innlegg.

pay-with-a-like-sosial-betalingsvegg

Redirection er et innstikk som lar deg styre URLene – altså adressene til sidene. Grunnet til at du ønsker å ha kontroll over URLene dine, er i tilfelle du skulle endre adressen til en side, eller endre hvordan adressene genereres i WordPress.

Tweet, Like, Google +1 and Share er et kjekt innstikk for deg som vil at folk frivillig skal kunne dele innleggene dine i de sosiale nettverkene. Utvidelsen er lett å konfigurere, og gir gode muligheter for å styre om du skal vise små eller store knapper og om knappene skal vises over, under eller begge deler. Jeg bruker denne utvidelsen sammen med Pay With A Like utvidelsen jeg har nevnt over.

Du kan forøvrig se en “live” liste over WordPress utvidelser som kjører på denne bloggen. Listen oppdateres løpende med de utvidelsene som er aktive til enhver tid.

Sist oppdatert 7. januar 2022 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.