Tuning til Kia Cerato


kia-cerato-limited-2Jeg har en Kia Cerato 2010 modell. Siden jeg bor i Egypt, er dette en modifisert utgave spesielt tilpasset avgiftsnivået her i Egypt. Så, min Kia Cerato er ikke den vanlige 2 liters modellen som finnes i Norge, men har en motor på 1,6 liter.

Bilen går i og for seg bra nok den med sine 126 hestekrefter, men jeg kunne jo tenkt meg å tune den allikevel – om det har noen hensikt da. Chiptuning er hva jeg ser etter, men har ikke funnet noe tuningsett som passer til den motorstørrelsen jeg har i Norge.

Her i Egypt har vel knapt nok noen hørt om tuning av bil, så jeg tror jeg må kjøpe dette i Europa en eller annen plass.

Et annet spørsmål som dukker opp, er hvorvidt et chiptuning sett til en annen motor vil kunne brukes på min bil. Jeg vet ikke riktig hvordan dette fungerer.

Nå er det sånn at jeg har aldri gjort tuning på en bil. Hverken chiptuning eller noen annen form for modifisering av en standard modell. Har du noe tips angående hvordan jeg går frem. Er det noe spesielt jeg må passe på? Er dette vanskelig? Bruk kommentarfeltet under for å dele med dine erfaringer. Det kommer alle til gode.

Husk å dele denne posten i de sosiale nettverkene du er deltager.

Sist oppdatert 30. mars 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.