Våren kommet til Kairo

Etter en temmelig kjølig og lang vinter (til her å være), er endelig våren kommet til Kairo. Når jeg var ute på balkongen i sted var det nydelig å sitte i sola og kjenne at den varmer.

Våren her i Egypt er ikke lang, men den er den vakreste tiden på året syns jeg. Skal du ta turen til Egypt, er det definitivt nå du skal gjøre det – før det blir for hett her.

Revolusjonen som har pågått her i et års tid nå ser også ut til å ha lagt seg, så det er ikke noen umiddelbar fare forbundet med å komme hit. Man skal jo selvfølgelig være forsiktig generelt som man bør være i alle storbyer rundt omkring i verden.

Etter hva jeg kan se, er det også temmelig gode tilbud på overnatting og utflukter å hente nå for tiden. Siden turismen har mer eller mindre uteblitt det siste året, er det mange desperate folk som lever av turismen. Desperate tider gir selvsagt lavere priser.

Jeg tror våren og sommeren i Egypt kommer til å bli en fantastisk vakker tid, og jeg har planer om å utforske landet mer nå når ting har roet seg. Det er fantastisk mye spennende å se her i Faraoenes land. #bscom #dno

Har du vært i Egypt? Hva var din erfaring?

Rehab City i Egypt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.