Videobevis som viser ondskapen til muslimsk brorskap – ADVARSEL – svært forstyrrende video


Videobevis som viser ondskapen til muslimsk brorskap - ADVARSEL - svært forstyrrende video 2Mange utenlandske journalister og nyhetskanaler trekker i tvil det aller meste rundt muslimsk brorskap og mange medier benekter fremdeles for at dette dreier seg om en ondsindig terroristorganisasjon på lik linje med Al-Quaida. De har også bestemte meninger om hvordan Egyptiske myndigheter håndterer demonstrasjonene i Kairo. En vanlig oppfatning er at myndighetene har overreagert i sin håndtering av situasjonen.

Video som viser den nakne sannheten om brorskapet

Videoen under ble publisert i går den 19. august 2013, og viser et opptak som ble gjort den 14. august 2013. Videoen er filmet fra et bygg med utsikt over Rabaa, hvor brorskapet hadde sin hoveddemonstrasjon til den ble brutt opp med makt.


ADVARSEL – svært sterke scener.

https://www.youtube.com/watch?v=NO5eICnj_AQ

Det du ser i denne videoen, viser med all tydelighet hvor onde og grusomme brorskapet er, og hvorfor militæret her i Egypt ikke lengre kunne la ting fortsette.

Likene som blir båret i videoen, har i følge politiets etterforskere vært døde i flere dager på det tidspunktet de blir båret ut på plassen. Hensikten med det hele er å skape inntrykk av at dette er uskyldige, drepte medlemmer av brorskapet mens det i virkeligheten er sivile som ble oppbevart under scenen i Rabaa etter å ha blitt torturert til døde. Du kan se de første par sekundene at likene bæres ut fra sceneområdet.

Det er etter denne videoen som er filmet i et ett sammenhengende sveip ikke mulig å betvile hvorvidt muslimsk brorskap er en terroristorganisasjon eller ikke og må bekjempes slik Egyptiske myndigheter nå gjør.

Du finner mer på bloggen til Eman og du ønsker å sette deg inn i hva som faktisk foregår her i Egypt sett fra perspektivet til ei som vet mye mer enn meg ang. den politiske situasjonen.

Sist oppdatert 28. mars 2015 av Bjørn Are Solstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.