WordPress 2.7 blir bare bedre og bedre

Digge har noe i noen uker vært drevet av WordPress 2.7 (development version 2.7-beta3-9858 i øyeblikket). For deg som liker å ta i bruk ny teknologi tidlig kan du trygt begynne å brukke WP 2.7 allerede nå.

Det er mange nyheter i WP 2.7 i forrhold til forrige versjon. Alle sammen gjelder selvsagt administrasjonen i systemet, og du må være innlogget for å se forskjellen.

Det viktigste jeg finner interessant med denne versjonen er at det er nå superlett å oppgradere systemet. I fra denne versjonen er det ikke lengre nødvendig å bruke en FTP-klient for å holde systemet oppgradert. Særlig for oss som driver flere blogger er dette en kjærkommen nyhet.

Ellers så er administrasjonen mer eller mindre fullstendig forandret i denne versjonen i forhold til 2.6.x. Og bra er det. Det var mange som var svært lite fornøyd med forrige versjon sin måte å organisere innholdet – og ikke minst fant det utrolig forvirrende når man skulle publisere en post eller en side.

Versjon 2.7 er mye mer strømlinejformet i så måte, og det er tydelig at folka hos Automattic som utvikler WordPress nå legger opp til å konkurrere i de komersielle markedene for innholdsstyring mye mer enn tidligere.

Oppgradering fra versjon 2.6.3 gikk forøvrig helt smertefritt, og jeg mistet ikke noe av gamle poster eller kommentarer.

Du kan laste ned siste beta-utgave av WP 2.7 her.

Har du testet WP 2.7, og hva synes du så lang i så fall?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vent litt!

Få gratis oppdateringer fra bloggen min via e-post

Både Voda (Dalmatineren min) og jeg setter utrolig pris på om du vil bli med oss videre.

Skriv inn epost-adressen din i feltet og trykk på knappen. Du vil få en epost som du må bekrefte for å melde deg på oppdateringer fra meg. Jeg sender aldri reklame.

Mvh. Bjørn Are

Meld av når som helst.